Over ons

Jarenlange ervaring op en de liefde voor de fiets hebben geresulteerd in een product dat gericht is op de wensen van de ware fietsliefhebber.

Geen massaproductie, maar ook geen onbetaalbare exclusiviteiten. Je kiest uit een ruim aanbod van framemodellen, maten en designs. Ook voor de verdere afmontage worden top onderdelen gebruikt die je tot in de kleinste details zelf uitgekozen hebt.

Ben je benieuwd naar alle kleurmogelijkheden en designs? We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze winkel! Natuurlijk wordt je Storm fiets speciaal voor jou aangemeten met het allernieuwste Bikefitting meetsysteem. Iedere Storm fiets wordt in onze uiterst moderne werkplaats van begin tot einde door één monteur afgemonteerd en gecontroleerd, waarna een nieuw geboren Storm klaar is voor zijn baasje.

Maar Storm is tegenwoordig meer dan alleen een fiets. Ook onderdelen zoals het Wharenga stuur, onderhoudsmiddelen en kleding is te vinden in de winkel van Beukers Bike Centre in Petten. Maar ook online, hier op onze website

Contact us

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.